VIDEO Cum ar putea ajuta jocul Assassin's Creed la reconstrucţia Catedralei Notre-Dame. Monumentul, studiat timp de doi ani

VIDEO Cum ar putea ajuta jocul Assassin's Creed la reconstrucţia Catedralei Notre-Dame. Monumentul, studiat timp de doi ani

Jocul redă foarte exact detaliile monumentului FOTO Captură video

După devastatorul incendiu de la Catedrala Notre-Dame din Paris, autorităţile franceze au promis că celebrul monument va fi reconstruit. Un ajutor nesperat ar putea veni de la dezvoltatorii jocului video "Assassin's Creed Unity" din 2014, care au studiat monumentul în detaliu pentru ca acesta să fie redat cât mai bine. Acţiunea are loc la Paris, în timpul Revoluţiei Franceze, arată theverge.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Catedrala Notre-Dame este piesa centrală a jocului  Assassin's Creed Unity, iar gamerii o pot explora în detaliu atât în interior, cât şi în exterior. Seria de jocuri video "Assassin's Creed" este cunoscută pentru redarea detaliată ale monumentelor şi locurilor istorice în universul virtual, iar catedrala veche de peste 800 de ani nu face excepţie, arată sursa citată.  În joc, peste 10.000 de pariziani pot fi prezenţi pe ecran la un moment dat.
Caroline Miousse, level artist la Ubisoft, a petrecut doi ani studiind detaliile monumentului francez pentru a crea o variantă virtuală cât mai exactă în joc. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările