VIDEO Iată cum se bat românii în centrul oraşului Sanremo

VIDEO Iată cum se bat românii în centrul oraşului Sanremo

Unul dintre românii arestaţi FOTO: sanremonews.it

O bătaie golănească între români a ajuns în atenţia presei după ce cineva a reuşit să filmeze altercaţia chiar înainte ca aceasta să înceapă. Vezi cum se bat românii în mijlocul străzii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre obişnuitele bătăi dintre români a ieşit din tipare. Cineva a reuşit să filmeze în întregime altercaţia, iar înregistrarea a ajuns pe mâna presei. De regulă, bătăile românilor, mai ales după băutele de sfârşit de săptămână, nu ocupă mai mult de câteva rânduri în presa locală.


Vezi VIDEO pe adevarul.it cu răfuiala din plină stradă

Înregistrarea arată de această dată cum circa zece români au devenit dintr-o dată „patronii" străzii. Au început să se bată pe una dintre cele mai traficate artere din oraş, motiv pentru care circulaţia a fost blocată. Episodul a avut loc miercuri, în apropiere de Galleria Francia, pasajul subteran care traversează pe sub centrul istoric al oraşului Sanremo.

Înregistrarea a fost publicată iniţial de sanremonews.it.


Cllick pe imagine pentru VIDEO!

Primele investigaţii ale poliţiei arată că era vorba de un grup local şi de unul venit din Andora pentru a rezolva „o afacere". Opt din cei zece români au fost arestaţi, iar doi dintre ei sunt de etnie rromă. Printre arestaţi se numără şi două femei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările