VIDEO Femeie arestată în Italia pentru că a refuzat să poarte masca în spaţiul public: „Lăsaţi-mă! Mă sufocă!”

VIDEO Femeie arestată în Italia pentru că a
refuzat să poarte masca în spaţiul public: „Lăsaţi-mă! Mă sufocă!”

Captură YouTube

Italia a revenit la restricţiile menite combaterii noului coronavirus, iar autorităţile dau semne că nu acceptă deloc sfidarea obligativităţilor, cum ar fi purtarea măştii în spaţiile publice. O femeie a aflat pe propria piele cum răspund forţele de ordine într-o astfel de situaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un scandal în toată regula a izbucnit marţi la Florenţa, în centrul Italiei, după ce o femeie a vrut să intre într-un pasaj comercial fără să poarte mască de protecţie. Îndemnată să coopereze, femeia a refuzat vehement spunând că vrea să fie lăsată în pace. Atunci forţele de ordine au decis să o aresteze, stârnind proteste şi mai mari din partea ei, relatează „Il Giornale”, potrivit Digi24.ro.

Lăsaţi-mă! Mă doare! Sunt femeie. Lăsaţi-mă! Mă sufocă! Mă sufocă! Lasă-mi câinele! Daţi-i drumul!”, spune femeia.

Unii dintre martorii la scenă i-a luat apărarea: „Lăsaţi-o, ruşine!”.

Italia se confruntă cu o nouă creştere accelerată a cazurilor de îmbolnăvire de COVID-19, înregistrând aproape 22.000 de cazuri noi marţi. În total, Italia a înregistrat până acum 564.778 de cazuri de COVID-19, dintre care 37.700 fatale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările