VIDEO Eroii de pe Podul Londrei: un grup de oameni curajoşi l-a imobilizat pe atacator înainte ca poliţia să ajungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Click News and Media
Foto Click News and Media

Câţiva oameni curajoşi l-au pus la pământ pe atacatorul de pe Podul Londrei, înainte ca poliţia să ajungă, relatează Daily Mail.

UPDATE Autorul atacului de pe Podul Londrei este un bărbat de 28 de ani, condamnat anterior pentru terorism.

***

Unii dintre martorii incidentului au spus că un bărbat şi-a riscat viaţa alergând prin trafic ca să ajungă să-l imobilizeze pe atacator, ajutat de alţi şase oameni care au intervenit imediat ce au văzut gestul de curaj, toate acestea înainte ca poliţiştii să intervină şi să-l împuşte mortal pe atacator.

Un alt martor a spus că i-a văzut pe doi bărbaţi care „încercau să-l lovească pe atacator cu un băţ şi cu un extinctor. Apoi alţi trei sau patru oameni au intervenit, după ce bărbatul a căzut la pământ. Unul dintre aceştia i-a smuls cuţitul din mână. Au fost foarte curajoşi. Poliţiştii au sosit şi i-au îndepărtat pe toţi din acel loc. Unul dintre poliţişti i-a strigat atacatorului să nu mişte, însă cum acesta nu a ţinut cont de atenţionare, a fost împuşcat de două ori”.

image

Alţi martori au vorbit despre oamenii răniţi în incident. Howard Walsh a spus că a văzut o persoană care avea o rană la piept, iar o altă persoană înjunghiată în braţul stâng.

În urma incidentului de pe Podul Londrei cinci persoane au fost rănite, iar două persoane au murit la spital.

 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite