VIDEO Culmea contrabandei la frontiera cu Republica Moldova. Conductă pentru trafic de alcool trasă direct peste graniţă

VIDEO Culmea contrabandei la frontiera cu Republica Moldova. Conductă pentru trafic de alcool trasă direct peste graniţă

Conducta pentru contrabanda cu alcool descoperită de poliţişti FOTO Korrespondent.net

Oamenii legii au descoperit o conductă ascunsă în pământ folosită pentru traficul de alcool de contrabandă între Republica Moldova şi Ucraina.

Angajaţii Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Odessa au descoperit în localitatea Cociurgan o conductă prin care contrabandiştii transportau ilegal alcool din Republica Moldova înspre Ucraina. Cociurgan este o localitate situată la graniţa cu Ucraina din sud-vestul Republicii Moldova.

„În garajul unei case din satul Cociurgan a fost depistată o ţeavă de plastic, prin care venea alcoolul din Moldova. Potrivit datelor preliminare, în timpul anchetei au fost găsite patru butoaie de plastic, a câte 250 de litri umplute cu alcool şi peste 100 de butoaie goale de plastic cu un volum de 250 de litri”, se arată într-un mesaj al Procuraturii Generale din partea ucraineană, arată Agora.net.

Conform surselor presei ucrainene, în afacerea cu alcool de contrabandă ar fi fost implicaţi şi oameni ai legii.

Descoperirea a fost făcută vineri, 13 decembrie, iar în acest moment autorităţile ucrainene lucrează la dezmembrarea conductei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: