VIDEO Patru maşini lovite după ce o Dacia Logan a intrat fără să se asigure într-o  intersecţie din Scoţia

VIDEO Patru maşini lovite după ce o Dacia Logan a intrat fără să se asigure într-o  intersecţie din Scoţia

Foto Tayside Mobile Speed Camera Locations/Facebook

Imagini care arată ciocnirea între mai multe maşini au fost surprinse într-o intersecţie din Dundee, Scoţia, relatează DailyMail.

Ştiri pe aceeaşi temă

O maşină Kia Picanto de culoare neagră trece respectiva intersecţie, când dintr-odată din stânga, un taxi Dacia Logan izbeşte partea pasagerului maşinii Kia şi o loveşte pe aceasta de o a treia maşină, pentru ca după doar o secundă Kia să accelereze inexplicabil şi să se oprească în maşinile aflate la o expoziţie, pe partea cealaltă a străzii.

Din fericire niciun pieton nu se afla în preajmă. Pompierii au fost nevoiţi să taie bucăţi din partea frontală pentru a o elibera pe femeia aflată la volanul maşinii Kia.

Autorităţile au anunţat că femeia se află la spitalul Ninewells din Dundee şi se află în stare optimă, iar şoferul taxiului a scăpat nerănit.

După ce clipul filmat de camera ce aparţinea expoziţiei auto a fost pus pe pagina de Facebook cu descrierea: „Din fericire nu era niciun pieton!”, mai multe persoane au comentat despre faptul că acea intersecţie este nesigură şi că se pot întâmpla oricând accidente similare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: