VIDEO Bătaie în avion. Doi pasageri băuţi şi-au împărţit pumni din cauza măştilor de protecţie

VIDEO Bătaie în avion. Doi pasageri băuţi şi-au împărţit pumni din cauza măştilor de protecţie

Pasagerii s-au luat la bătaie Captură video

Conflictul a pornit de la măştile de protecţie a feţei. Pasagerii, aflaţi sub influenţa alcoolului, au refuzat purtarea acestora.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zborul KLM a plecat din Amsterdam cu destinaţia Ibiza. Doi pasageri, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au refuzat să poarte masca de protecţie. Iar de aici până la o bătaie în avion a fost doar un pas, informează Daily Mail.

Din imaginile video, făcute publice de un alt pasager, se poate observa că ceilalţi pasageri au intervenit pentru a aplana conflictul, iar la final unul dintre bătăuşi este încătuşat.

În tot acest timp, se aud voci care-i atenţionează că sunt „copii aici”.

Poliţia spaniolă i-a preluat pe scandalagii la aterizarea avionului.

Reprezentanţii KLM susţin că siguranţa zborului nu a fost pusă în pericol. „Doi pasageri indisciplinaţi au refuzat să poarte măştile de protecţie şi i-au deranjat pe ceilalţi pasageri fizic şi verbal”, spun cei de la KLM.

Compania aeriană a impus ca obligatorie purtarea măştilor de protecţie. Fiecare pasager trebuie să o poarte până la părăsirea terminalului Sosiri.

Citeşte şi:

Grecia suspendă anumite zboruri Wizz Air. Când ar putea fi reluate

Autorităţile de la Viena au decis să reia zborurile directe dintre România şi Austria, de la 1 august

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: