Un toreador spaniol a fost omorât de taur după ce s-a împiedicat în ring

Un toreador spaniol a fost omorât de taur după ce s-a împiedicat în ring

Ivan Fandino FOTO mirror.co.uk

Ivan Fandino (36 de ani), toreador spaniol, a murit după ce s-a împiedicat în ring şi a fost străpuns în spate de taurul cu care se lupta în coridă. Evenimentul a fost organizat în sud-vestul Franţei. Deşi Fandino a fost transportat de urgenţă la spital, acesta şi-a pierdut viaţa în ambulanţă, transmite presa internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concret, bărbatul s-a împiediat de o capă folosită pentru distragerea atenţiei taurului, iar animalul l-a străpuns cu unul dintre coarnele sale. 
 
Acesta nu e primul incident de acest gen petrecut în ultimul an. Fandino este al doilea matador spaniol care îşi pierde viaţa după Victor Barrio, care a fost ucis în Spania, sub ochii spectatorilor, de taurul cu care se lupta la coridă. Acesta a fost primul incident petrecut în Spania de la începutul anilor '90 când un toreador profesionist a fost ucis în ring, precizează sursa citată.
 
În fiecare an, mai multe persoane îşi pierd viaţa în timpul festivalelor organizate vara în Spania în timpul cărora mai mulţi tauri sunt eliberaţi pe străzi pentru a-i fugări sau a fi fugăriţi de îndrăzneţi, aceste evenimente atrăgând numeroşi turişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: