Un spaniol a prezis numele noului Papă încă dinainte ca Benedict al XVI-lea să demisioneze. Ce a postat iubita lui pe Twitter

Un spaniol a prezis numele noului Papă încă dinainte ca Benedict al XVI-lea să demisioneze. Ce a postat iubita lui pe Twitter

Protagoniştii viralului care a încins Twitter-ul şi a pus pe jar presa internaţională FOTO Twitter

De când Jorge Bergoglio a apărut în balconul Bazilicii Sfântului Petru şi s-a prezentat drept Papa Francisc, un cuplu din Spania nu a mai avut parte de linişte. Motivul? În ziua în care Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia, Yolanda De Meyo a postat pe Twitter un mesaj despre visul premonitoriu al iubitului ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele două zile, presa internaţională şi internauţii vorbesc întruna despre postarea de pe Twitter a Yolandei de Mena de pe 11 februarie, ziua în care Papa Benedict al XVI-lea a anunţat că va demisiona. „Iubitul meu s-a trezit la ora 04.00 dimineaţă, spunând că a visat un nou Papă, numit Francisc I, iar azi Benedict şi-a dat demisia”, a scris Yolanda în după-amiaza zilei de 11 februarie.

De când a fost ales noul Papă, postarea Yolandei a făcut înconjurul reţelei „celor 140 de caractere”, având aproximativ 80.000 de retweet-uri. Yolanda a trecut de la 100 de prieteni pe Twitter la aproape 8.000.

Nu numai că s-a ales cu noi prieteni pe Twitter, dar presa din Spania a început să o hăituiască de-a dreptul. „Mă simt copleşită de situaţie, niciodată n-aş fi crezut că se va ajunge aici”, a scris Yolanda vineri pe aceeaşi reţea socială, menţionând că presa a ajuns să-i intervieveze până şi rudele.

Cel care a avut visul premonitoriu este Alejandro de Cabo, un tânăr de 22 de ani din Madrid. Întrebat de reporterii radioului spaniol Cadena Ser ce a visat mai exact, Cabo a spus că el era cel care îl numea Suveran Pontif pe Francisc în Capela Sixtină. „M-am trezit pentru că mi se spunea că nu trebuie să-l anunţ ca Francisc I, ci ca Sanctitatea Sa”, a povestit tânărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările