Un român a abuzat sexual 24 fetiţe românce şi riscă 286 ani de închisoare. „Degradant şi umilitor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Tribunalul Provincial din Madrid va judeca un pedofil acuzat că a agresat sexual 24 de copile de origine română, care erau prietene cu fiicele sale, şi chiar pe fiicele prietenilor săi. Procurorii spanioli au cerut ca bărbatul să fie condamnat la 286 de ani de închisoare.

Un bărbat de 50 de ani, de origine română, a creat un scandal uriaş în peninsula iberică. Anchetatorii au descoperit că individul se oferea să le ducă şi să le aducă de la şcoală pe zeci de fetiţe de origine română, dar şi pe fiicele prietenilor săi. 

Copilele erau răpite şi supuse la abuzuri sexuale degradante şi umilitoare, pe care individul le-a înregistrat şi le-a transmis apoi la mai multe persoane.

Procurorul de caz îl acuză acum de zeci de abuzuri sexuale, dar şi de producere, deţinere şi distribuire de pornografie infantilă şi cere condamnarea lui la 286 de ani de închisoare. 

Pedofilul a intrat în atenţia anchetatorilor pe 17 iulie 2018, când Interpolul a primit în baza sa de date mai multe filmări ce proveneau de la una dintre cele mai periculoase reţele de pedofili din lume, potrivit stiridiaspora.ro.

Filmate pe ascuns

Poliţiştii l-au identificat pe românul de 50 de ani ca fiind autorul agresiunilor sexuale, pe care le-a comis la domiciliul său. 

În urma percheziţiei efectuate la casa acestuia, anchetatorii au găsit mai multe hard disk-uri cu numeroase fişiere ce conţineau fotografii şi videoclipuri în care mai mulţi minori apăreau având ”un comportament sexual clar şi explicit”, iar unele dintre acestea erau „în special degradante şi umilitoare”.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit cinci minicamere video instalate în locuinţa pedofilului, prin intermediul cărora acesta a făcut numeroase înregistrări video fără ca fetiţele să ştie.

”În acest fel, învinuitul, în perioada 2012 – 2018, a efectuat actele menţionate cu privire la un total de 24 de minori, pe care i-a fotografiat şi/sau înregistrat la domiciliul acestuia, fie la domiciliul victimelor, fie în alte locuri. În înregistrările citate se vede chipul inculpatului sau o parte a corpului acestuia, în care pot fi văzute tatuaje descriptive”, se menţionează în rechizitoriu.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fetiţă violată de nenumărate ori de bunicul vitreg. Şi-a făcut curaj să le spună părinţilor după patru ani de agresiuni sexuale

Fetiţă de 14 ani violată de patru bărbaţi. Agresorii sexuali au filmat violul şi au postat imaginile pe reţelele de socializare

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite