Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme din septembrie în cabină

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme din septembrie în cabină

FOTO Arhivă

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020, potrivit Observator News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, un cetăţean turc, nu a mai avut perioade de odihnă în afara cabinei sale. În plus, şoferul le-a mai spus oamenilor legii că intenţiona să îşi continue drumul în acest mod încă patru luni. Poliţiştii fac acum cercetări şi în privinţa firmei care l-a angajat, potrivit sursei citate.
 
Şoferul de tir, în vârstă de 39 de ani, onorează constant comenzi pe traseul între Germania şi Austria. Iniţial, şoferul a fost oprit pentru că depăşise viteza legală în zona numită Saaleabstieg, cu 31km/h. A primit o amendă contravenţională, dar în curând oamenii legii aveau să descopere adevăratele nereguli, scrie TV Oberfranken.
 
Şoferul a fost oprit de agenţi pentru că avea 31 km/h mai mult decât era limita de viteză pe aşa numitul „Saaleabstieg”, o porţiune dificilă de autostradă. Firma românească este acum cercetată pentru că a încălcat regulile şi drepturile în vigoare ale şoferilor.
 
Acest incident nu este însă singular. De la începutul lui decembrie 2020, au mai fost patru icidente de acest tip.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările