Un şofer român de TIR, dat dispărut în Franţa în urma unui accident straniu

Un şofer român de TIR, dat dispărut în Franţa în urma unui accident straniu

Şoferul român disparut in Franţa încă nu a fost găsit   FOTO Shutterstock

Un şoferul român de 51 de ani s-a prăbuşit cu vehiculul de mare tonaj în fluviul Garonne, în zona portului din Bordeaux, luni, 21 iunie, în jurul orei 19:00, potrivit presei franceze. Camionul a rămas blocat între chei şi o navă ancorată, însă şoferul nu a fost găsit,

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit primelor informaţii, TIR-ul a trecut prin bariera de la intrarea în port, apoi s-a prăbuşit în apă. Gardianul aflat în zona în care s-a produs incidentul a suferit un atac de panică şi a fost dus la un spital din Bordeaux, conform Digi 24.

 
Între timp, echipajele de salvare au intervenit de urgenţă, însă intervenţia a fost complicată, din cauza curenţilor puternici. Şoferul român încă nu a fost găsit. 
 
Anchetatorii încă nu ştiu care sunt cauzele acestui accident. Suspectează, însă, că românului i s-a făcut rău la volan, pentru că nu au fost descoperite urme de frânare. În acelaşi timp nu exclud varianta unui gest intenţionat sau o defecţiune tehnică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările