Un român a sechestrat un compatriot şi un spaniol pentru o datorie de 30 de euro

Un român a sechestrat un compatriot şi un spaniol pentru o datorie de 30 de euro

Românul sechestrator va face acum închisoare pentru modul în care şi-a recuperat datoria de 30 de euro sursa: cristoreypuntocom.blogia.com

Victimele s-au dus în vizită în casa celui care avea să îi sechestreze, la o cafea. Aici, însă, acesta şi-a amintit că unul din ei are o datorie neonorată faţă de el, trecând la ameninţări cu un cuţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Naţională a arestat un cetăţean de naţionalitate română, acuzat de ameninţări şi sechestrare a două persoane în apartamentul său din Motril (Granada), pentru o datorie a unuia dintre cei doi, de 30 de euro, scrie La Opinion de Granada.

Poliţia a fost alertată de un telefon la 091 al unei femei care a reclamat faptul că prietenul ei a petrecut noaptea sechestrat într-un apartament al unor cetăţeni români. Prietenul respectiv, una dintre victime, care reuşise să scape, a dat detalii Poliţiei despre amplasamentul exact al apartamentului, unde un alt cetăţean este în continuare reţinut împotriva voinţei sale, fiind ameninţat cu moartea.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde l-au găsit atât pe sechestrator, înarmat cu un cuţit, cât şi pe bărbatul sechestrat de acesta.

După reconstituirea faptelor, poliţiştii au aflat că cele două victime, doi bărbaţi, unul de naţionalitate română şi unul de naţionalitate spaniolă, se deplasaseră cu o seară înainte la locuinţa celui de-al treilea, tot român, "la o cafea". Aici, discuţia s-a aprins, după ce gazda şi-a amintit că celălalt român îi datorează 30 de euro. Pentru că acesta nu avea bani la el, spaniolul s-a oferit să-i plătească el datoria, oferindu-i gazdei toţi banii pe care-i avea asupra lui, 40 de euro.

Citeşte pe adevarul.es cum a reuşit spaniolul să scape din casa românului, pentru a anunţa poliţia de cele întâmplate.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: