Un român riscă 4 ani de închisoare pentru că a agresat un taximetrist cu un cutter şi l-a jefuit

Un român riscă 4 ani de închisoare pentru că a agresat un taximetrist cu un cutter şi l-a jefuit

minombre.es

Taximetristul susţine că românul i-a provocat tăieturi pe faţă şi i-a furat un lănţişor de aur şi toţi banii câştigaţi în ziua respectivă, dar românul neagă acuzaţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat judecat pentru furt cu violenţă riscă patru ani de închisoare pentru că a ameninţat un taximetrist cu un cutter, făcându-i chiar câteva tăieturi pe faţă, pentru a-i fura un lănţişor de aur, scrie Diario de Ibiza.

Conform mărturiilor victimei, în 8 septembrie 2010, în jurul orei 01.20, acuzatul, D.I.B., de naţionalitate română, s-a urcat în taxi din staţia Platja d'en Bossa, cerând să fie dus în Sant Antoni.

"Dincolo de pod mi-a spus să o iau spre Can Tomas. Aici am oprit în staţia de autobuz şi atunci m-a atacat, cerându-mi toţi banii făcuţi în acea zi", rememorează victima, care a adăugat că acuzatul călătorea pe locul din dreapta sa în maşină.

A avut loc o scurtă luptă în autoturism, dar taximetristul a observat, spune el, că românul avea un cutter în mână. "Eu am scos o bâtă şi am continuat să ne luptăm", spune victima.

Conform mărturiei sale, acuzatul i-a rupt cămaşa, i-a provocat câteva tăieturi pe faţă, l-a lovit cu pumnul, i-a smuls lanţul de aur de la gât şi a plecat.

Citeşte pe adevarul.es care este varianta românului şi ce au declarat poliţiştii care au investigat cazul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările