Un român din Italia mărturiseşte: ¨Repulsia m-a împins la crimă¨

Un român din Italia mărturiseşte: ¨Repulsia m-a împins la crimă¨

Claudiu Stoleru

Claudiu Stoleru este acuzat de faptul că l-a ucis pe Luigi Meche, şeful său, şi că a strangulat-o pe soţia acestuia. Românul s-a declatrat nevinovat în privinţa morţii femeii.

Potrivit unui articol din ziarul ¨L'Arena¨, românul Claudiu Stoleru, în vârstă de 21 de ani, acuzat pentru uciderea lui Luigi Meche şi a nevestei acestuia, Luciana, pe data de 23 aprilie a acestui an, a depus mărturie în cursul zilei de ieri în faţa judecătorilor.

Stoleru este acuzat de faptul că l-a ucis cu un ciocan pe Meche şi că a strangulat-o pe soţia acestuia. Stoleru însă, care nu a negat niciodată că l-a lovit pe meche, s-a declarat nevinovat de moartea soţiei acestuia pe parcursul întregului proces.

Crima a avut loc pe data de 23 aprilie în oraşul Lugagnano, situat la aproximativ 10 kilometri de Verona. Pe parcursul procesului, Stoleru a declarat că lucra pentru Meche ca şi muncitor şi că era plătit cu 5 euro pe oră, însă că banii îi primea mereu la sfârşitul lunii. Românul a povestit că întregul incident care s-a definitivat cu agresarea sefului său italian a fost cauzat de faptul că acesta l-a agresat şi i-a pretins favoruri sexuale.

Românul a povestit că Meche a încercat să îl violeze după ce l-a poftit la un pahar de vin în casa sa. Aici, românul s-a opus şi a alertat-o şi pe soţia italianului despre ce se întâmplase. Italianul i-a blocat pe amândoi în casă şi l-a pus pe Stoleru să întreţină raporturi sexuale cu soţia sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: