Un potop a produs inundaţii la Milano şi pe aeroporturile care deservesc oraşul. „M-am trezit cu apa până la portieră“ VIDEO

Un potop a produs inundaţii la Milano şi pe aeroporturile care deservesc oraşul. „M-am trezit cu apa până la portieră“ VIDEO

Furtuna a provocat probleme şi în restul Lombardiei. FOTO La Reppublica

Aeroportul din Milano a fost inundat după ce joi seară au căzut mai multe precipitaţii decât într-o lună, spun autorităţile. Zborurile au fost perturbate şi zeci de oameni au fost salvaţi de pompieri din maşinile rămase blocate în mijlocul apelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

O ploaie a inundat joi seară mai multe zone din Milano, dar aeroportul Milano Malpensa şi Linate au fost cele mai afectate. Pasajele, drumurile şi pistele aeroportului Malpensa au fost inundate rapid după furtuna de joi seară. Mai multe zboruri au fost redirecţionate spre Torino şi Bergamo, din cauza riscului de acvaplanare.

Şi la aeroportul Linate, de la periferia estică a oraşului, au fost întârzieri din cauza că pista a fost inundată, făcând imposibile unele aterizări şi decolări, transmite Digi24. 

„Mergeam către aeroport, am trecut liniştit de primul pasaj, la al doilea erau vreo 15 centimetri de apă, nu mai mult, dar la un moment dat mi s-a oprit maşina pentru că s-a stins motorul. Apa a început să urce foarte rapid. M-am trezit cu apa până la portieră", povesteşte un italian. 

Furtuna a provocat probleme şi în restul Lombardiei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările