Un pedofil britanic care a abuzat peste 200 de copii a fost ucis în închisoare

Un pedofil
britanic care a abuzat peste 200 de copii a fost ucis în închisoare

Un bărbat britanic condamnat la închisoare pentru numeroase infracţiuni sexuale împotriva mai multor copii malaysieni a fost găsit înjunghiat mortal în închisoare, potrivit BBC News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Richard Huckle a abuzat peste 200 de copii. În 2016, el a primit 22 de sentinţe de închisoare pe viaţă. după ce a recunoscut 71 de capete de abuz sexual de minori, cu vârste cuprinse între 6 luni şi 12 ani, între anii 2006 şi 2014.

El a fost atacat în celula sa de la închisoarea Full Sutton din apropiere de York, cu un cuţit improvizat, potrivit informaţiilor din presa britanică.

La procesul său din 2016, procurorii au spus că au găsit peste 20.000 de fotografii indecente şi filmări cu agresiunile sale. El a trimis imaginile pedofililor din toată lumea, prin intermediul unui website obscur de pe dark web.

Huckle, care lucra ca fotograf independent, a fost arestat la Aeroportul Gatwick în decembrie 2014, după informaţii furnizate de autorităţile australiene celor britanice.

La momentul arestării sale, Huckle lucra la un manual pentru pedofili.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările