Un monument falic gigant din Bavaria a dispărut. Poliţia germană a deschis o anchetă

Un monument
falic gigant din Bavaria a dispărut. Poliţia germană a deschis o anchetă

FOTO Arhivă

Un monument falic gigant din zona muntoasă a Bavariei a dispărut, iar poliţia germană a deschis o anchetă privind înlăturarea structurii din lemn care a fost montată, fără o explicaţie, în urmă cu câţiva ani, informează The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sculptura cu înălţime de 2 metri de pe muntele Grünten (aflat la 140 km sud-vest de Munchen) pare că a fost tăiată la finalul săptămânii, potrivit ziarului Allgaeuer Zeitung, iar în urma ei a rămas doar rumeguş.

A devenit populară în rândul excursioniştilor şi apare şi pe Google Maps, unde este clasificată drept „monument cultural”.

Se ştie că a fost ridicată ca o farsă, cadou de ziua de naştere a unui tânăr. Familia lui nu a apreciat gestul şi sculptura de 200 de kilograme a fost dusă pe munte şi lăsată acolo.

Recent, ea a fost dărâmată şi pusă la loc, iar fabrica de bere locală i-a dedicat un sortiment.

Agenţia de presă DPA a scris că poliţia din oraşul bavarez Kempten anchetează dispariţia sculpturii, deşi nu este clar dacă este vorba despre o infracţiune. Proprietarul ei este necunoscut.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările