Un magazin de optică dintr-un orăşel francez primeşte o vizită neaşteptată

Un magazin de optică dintr-un orăşel francez primeşte o
vizită neaşteptată

FOTO EPA-EFE/RONALD WITTEK

Locuitorii unui orăşel francez au fost luaţi prin surprindere de o alpaca care s-a hotărât să viziteze un magazin de optică din Hennebont, provincia Bretania. Pufosul animal a petrecut o jumătate de oră printre lentile după ce mai fusese văzut plimbându-se pe străduţa din preajma magazinului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personalul de la Les Opticiens Mutualistes de pe strada Rue Nationale a orăşelului Hennebont mai zărise simpaticul animal rătăcind prin zonă.
 
„L-am văzut trecând pe lângă magazin, s-a oprit în faţa uşilor automate care s-au deschis, şi a intrat fără să facă zgomot”, a declarat Helene, una dintre angajate, pentru Le Telegramme, citat de BBC.
 
„Nu a fost deloc agresiv, şi-a văzut de treabă.”
 
FOTO Facebook/Pierre-yves Nicolas
 
Înainte să cheme poliţia, cei patru angajaţi au blocat uşile de teamă ca alpaca să nu alerge în stradă şi să provoace un accident.
 
Iniţial autorităţile au crezut că animalul scăpase de la un circ din apropiere, însă s-a dovedit că are un proprietar. Acesta a ajuns într-o jumătate de oră şi a recuperat alpaca.
 
Rumegătoarea s-a rătăcit după ce părăsise o proprietate privată aflată în apropiere.
 
Alpaca este un animal înrudit cu lama, sociabil şi prietenos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările