Un fost boxer scoţian, căsătorit cu o româncă, oferă o recompensă de 20.000 de lire celui care îi aduce înapoi copilul luat de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craig spune că este dispus să dea bani oricui îl poate ajuta. Foto: Facebook
Craig spune că este dispus să dea bani oricui îl poate ajuta. Foto: Facebook

Craig Windsor, un fost boxer scoţian în vârstă de 38 de ani, susţine că soţia sa de origine română a fugit în România împreună cu fiul lor. El anunţă că oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline persoanei care îi va aduce copilul în siguranţă, conform Daily Record.

Craig Windsor, în vârstă de 38 de ani, susţine că Mihaela P., în vârstă de 32 de ani, l-a luat, în urmă cu şase luni, pe fiul lor Craig Jr, în vârstă de şase ani. El susţine că ea refuză acum să se întoarcă în Scoţia, relatează Mirror.co.

Windsor şi Mihaela s-au cunoscut la un spectacol de box în Glasgow’s Charing Cross, iar în 2014 s-au căsătorit în Airdrie. Relaţia lor s-a încheiat anul trecut. 

Craig spune că este dispus să dea bani oricui îl poate ajuta. 

„Mihaela a fugit din ţară cu băiatul meu şi mi-a smuls inima. S-a întors în România pe 26 februarie. Nu m-am bucurat prea mult de asta, dar a spus că are nişte acte de semnat pentru unchiul ei şi că se va întoarce peste două săptămâni. După aproximativ o săptămână, ea mi-a spus:„ Dacă vrei să-l vezi din nou pe Craig, atunci va trebui să vii în România ” a spus bărbatul.

„A refuzat să-l aducă. Singurul lucru pe care îl vreau în viaţa mea este ca fiul meu să revină în Scoţia. Sunt dispus să dau 20.000 de lire sterline oricui îl pot recupera” afirmă acesta.

   

Fostul luptător de greutate medie a fugit în Spania în 2006, după ce a atacat un rival, dar a fost ulterior încarcerat. În 2013 s-a lăsat de box după ce a fost suspendat pentru că a fost prins dopat. Acum după ce a fost avertizat de cel puţin 10 ori de poliţiştii că viaţa lui este în pericol, el are o afacere, deţine Truth Gym şi spune că nu se mai implică în acte violente.

Poliţia din Scoţia a confirmat că acest caz le-a fost raportat, însă a declarat că este tratat ca o „chestiune civilă”. 

„Procedurile sunt în acest moment cu autorităţile române şi există o dată de apel pe care o aşteptăm” a spus avocatul din partea tatălui, Oana Ptere, avocat de origine română angajat la OJ Solicitors cu sediul la Glasgow.

„Dacă mi-ai spune că 20 de băieţi sunt după mine, nu aş fi deranjat, dar fiind vorba de fiul meu, îmi vine să plâng. Vreau ca guvernul Marii Britanii să intervină şi să-l readucă pe fiul meu în Scoţia ”, a adăugat Windsor. 

 Mihaela nu a putut fi contactată de  Daily Record.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite