Un Ferrari de colecţie, estimat la 2 milioane de euro, a fost furat de un potenţial cumpărător chiar de sub nasul vânzătorului

Un Ferrari de colecţie, estimat la 2 milioane de euro, a fost furat de un potenţial cumpărător chiar de sub nasul
vânzătorului

Ferrari Rosso Corsa 288 GTO 1985 FOTO Twitter @TheLocalGermany

Un Ferrari de colecţie, care i-a aparţinut fostului pilot de Formula 1 Eddie Irvine, a fost furat de către un bărbat care s-a drept cumpărător. Întâmplarea a avut loc în Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vânzătorul unui Ferrari Rosso Corsa 288 GTO 1985 a rămas cu palpitaţii după o întâlnire cu un potenţial cumpărător.

După două ore de test-drive, cei doi au convenit să facă schimb de locuri. Dar, odată urcat la volan, potenţialul cumpărător a apăsat pedala de acceleraţie şi s-a făcut nevăzut, relatează BBC.

Alertaţi, poliţiştii au găsit bolidul în aceeaşi zi, parcat într-un garaj din oraşul Grevenbroich, la 33 de kilometri sud-vest de Düsseldorf.

Este vorba de o „maşină istorică“, care i-a aparţinut timp de trei ani, între 1996 şi 1999, fostului pilot de Formula 1 Eddie Irvine, precizează Poliţia Germană.

Doar 300 de exemplare din acest model au fost fabricate în anii 1980, scrie CNN. În prezent, Ferrari 288 GTO este una dintre cele mai „vânate“ maşini de pe piaţa colecţionarilor.

Poliţia încă nu a găsit hoţul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: