Un cuplu din Londra a fost arestat pentru că bărbatul a uitat cum o cheamă pe mireasa lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile britanice l-au arestat pe pakistanezul Zubair Khan şi pe unguroaica Beata Szilagyi, în timp ce aceştia se căsătoreau, pentru că Zubair nu şi-a amintit cum o cheamă pe mireasa lui. Căsătoria fusese aranjată pentru ca Zubair să poată rămâne în Londra.

Cu doar câteva minute înainte de a rosti jurămintele de căsătorie, un bărbat şi o femeie din Marea Britanie au fost arestaţi. Mirele uitase numele miresei. Autorităţile londoneze spun că a fost una dintre cele mai flagrante încercări de a „fenta“ legile privind imigraţia. 

„Nu vom ezita să acţionăm oricând credem că relaţia dintre doi oameni nu este adevărată“, a declarat ofiţerul de imigrări Andy Sharpe, citat de „The Telegraph“.

Zubair Khan, un pakistanez în vârstă de 48 de ani, şi Beata Szilagyi, o femeie din Ungaria în vârstă de 33 de ani, s-au întâlnit la starea civilă înainte de ceremonie. Când completau documentele, mirele a lăsat liberă căsuţa cu numele miresei. El a trebuit să-l sune pe cel care a aranjat căsătoria pentru a obţine numele femeii. Atunci funcţionarul de la starea civilă a sunat poliţia care i-a arestat pe cei doi imigranţi. 

Nunta era aranjată pentru ca Zubair Khan să poată rămâne în Anglia, spun autorităţile. Se pare că dorinţa i-a fost îndeplinită, dar nu în condiţiile pe care le spera, notează „New York Daily News“. El a fost condamnat la 20 de luni închisoare, iar Szilagyi la 17 luni. Amândoi şi-au recunoscut vinovăţia privind conspiraţie la fraudarea legii imigraţiei.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite