Un copil s-a sinucis pentru a scăpa de familia sa abuzivă. Martorii au descris scena îngrozitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anton, copilul care s-a aruncat de la etajul al nouălea pentru a scăpa de părinţi săi abuzivi, foto Daily Mail
Anton, copilul care s-a aruncat de la etajul al nouălea pentru a scăpa de părinţi săi abuzivi, foto Daily Mail

Un copil în vârstă de 8 ani s-a aruncat de la al nouălea etaj al unui bloc din Ucraina şi a murit pe loc, în ceea ce pare un act disperat de a scăpa de abuzurile părinţilor săi.

Copilul, identificat de relatările din presa ucraineană doar cu numele de Anton, s-a aruncat, pe 23 august, de la fereastra apartamentului aflat la etajul al nouălea al unui bloc din oraşul Enerhodar.

Mai mulţi vecini au declarat pentru presa locală că i-au auzit pe părinţii copilului lovindu-l pe acesta doar cu câteva minute înainte de tragicul eveniment, relatează The Daily Mail. O femeie care locuieşte chiar sub apartamentul familiei a spus că a auzit cum acesta era lovit, iar după câteva momente de tăcere copilul ar fi fugit într-o altă cameră.

„Câteva secunde au trecut şi apoi am auzit bufnitura îngrozitoare pe care o face un corp uman atunci când loveşte pământul. M-am uitat pe fereastra de la bucătărie şi l-am văzut pe băieţel jos – am sunat ambulanţa şi poliţia”, a adăugat femeia.

„Am văzut întreaga familie urcând spre apartamentul lor. După zece minute, copilul era mort pe pământul de lângă bloc, iar părinţii lui coborau în grabă scările”, a mai spus un alt vecin.

Paramedicii l-au declarat mort pe Anton imediat cum au ajuns, iar medicii legişti au confirmat că băiatul a decedat pe loc. Poliţia a demarat o anchetă împotriva părinţilor copilului, care au recunoscut că l-au bătut în ziua respectivă şi că acesta „a sărit pe fereastră imediat după aceea”. Aceştia au mai spus şi că îl băteau în mod constant pe Anton pentru a-l pedepsi când făcea ceva nepermis.

După ce au fost interogaţi de poliţie, părinţi au fugit din oraş. Aceştia sunt căutaţi în prezent de către autorităţile din Ucraina. Dacă vor fi prinşi şi, apoi, găsiţi vinovaţi de abuzuri împotriva propriului copil, aceştia pot fi condamnaţi până la 5 ani de închisoare.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite