Un bărbat a intrat cu maşina în sediul Partidului Social Democrat din Berlin cu intenţia de a se sinucide

Un bărbat a intrat cu
maşina în sediul Partidului Social Democrat din Berlin cu intenţia de a se sinucide

Bărbatul avea în maşină mai multe canistre de benzină Foto: Epa

Un bărbat a intrat în mod deliberat cu maşina în sediul central al Partidului Social-Democrat al Germaniei (SPD) din Berlin, duminică seara, spunând ulterior poliţiei că voia să se sinucidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, care are 58 de ani, a suferit răni minore în accident şi a fost dus la spital,a anunţat poliţia, adăugând că şoferul este cercetat pentru tentativă de incendiere după ce au fost găsite mai multe canistre de benzină şi sticle conţinând în maşina sa, potrivit agenţiei DPA.

„În jur de miezul nopţii, un şofer a intrat cu maşina în sediul partidului SPD din clădirea Willy-Brandt din Kreuzberg. În afară de şoferul însuşi, nimeni nu a fost rănit“, a declarat poliţia din Berlin pe Twitter.După impact maşina ar fi luat foc, pentru că , în maginile luate de la faţa locului se oobservă piese metalice şi husele de la scaunele maşinii topite. Nu se ştie dacă în clădire avea loc un eveniment în momentul accidentului. 

Partidul Social-Democrat a fost partener în guvernul de coaliţie condus de cancelarul Angela Merkel şi în prezent negociază cu Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi aripa sa bavareză Uniunea Creştin-Socială (CSU) în vederea creării unei alte „mari coaliţii“ după alegerile legislative din septembrie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările