Un bărbat a intrat cu maşina în sediul Partidului Social Democrat din Berlin cu intenţia de a se sinucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a intrat în mod deliberat cu maşina în sediul central al Partidului Social-Democrat al Germaniei (SPD) din Berlin, duminică seara, spunând ulterior poliţiei că voia să se sinucidă.

Bărbatul, care are 58 de ani, a suferit răni minore în accident şi a fost dus la spital,a anunţat poliţia, adăugând că şoferul este cercetat pentru tentativă de incendiere după ce au fost găsite mai multe canistre de benzină şi sticle conţinând în maşina sa, potrivit agenţiei DPA.

„În jur de miezul nopţii, un şofer a intrat cu maşina în sediul partidului SPD din clădirea Willy-Brandt din Kreuzberg. În afară de şoferul însuşi, nimeni nu a fost rănit“, a declarat poliţia din Berlin pe Twitter.



După impact maşina ar fi luat foc, pentru că , în maginile luate de la faţa locului se oobservă piese metalice şi husele de la scaunele maşinii topite. Nu se ştie dacă în clădire avea loc un eveniment în momentul accidentului. 

Partidul Social-Democrat a fost partener în guvernul de coaliţie condus de cancelarul Angela Merkel şi în prezent negociază cu Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi aripa sa bavareză Uniunea Creştin-Socială (CSU) în vederea creării unei alte „mari coaliţii“ după alegerile legislative din septembrie.

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite