Un bărbat a găsit în podul casei o carte pe care o avea din copilărie, care acum valorează o avere. „Vreau să scap de ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morten Sørensen speră să obţină 50.000 de dolari pe cartea de joc Pokemon
Morten Sørensen speră să obţină 50.000 de dolari pe cartea de joc Pokemon

Un bărbat din Danemarca a descoperit în podul casei sale o carte de joc pe care o avea de la şcoală  care ar putea să valoreze cel puţin 50.000 de dolari.

Morten Sørensen, mecanic de avioane din Kastrup, a găsit în podul casei sale o carte de joc Pokémon veche, vânată de colecţionari, pe care o avea din copilărie, potrivit TV 2, citată de Digi 24.

Cartea este un Charizard-Holo (Shadowless) din 1999, iar unele versiuni ale acesteia pot valora chiar şi 100.000 de dolari. Sørensen a primit deja oferte de aproximativ 300.000 de coroane daneze, adică în jur de 48.000 de dolari.

Morten Sørensen, care are 27 de ani, are cartea din clasa a treia, când a făcut schimb cu un alt copil, dând pentru ea o altă carte de joc Pokémon - Rayquaza.

Sørensen a descoperit raritatea şi valoarea cărţii pe care o avea în pod după ce a vizionat un videoclip pe YouTube despre obiecte din copilărie care ar fi putut deveni valoroase. În clip era menţionată şi cartea Charizard. S-a adresat apoi unei autorităţi de autentificare şi aşa a descoperit că ceea ce deţinea el era, într-adevăr, de mare valoare.

Sørensen speră să obţină pe carte 50.000 de dolari. „De fapt, eu vreau să scap de ea. Este ciudat să am un carton care să valoreze atât de mult.”

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite