Treizeci şi patru de maşini, incendiate în Franţa în cursul nopţii

Treizeci şi patru de maşini, incendiate în Franţa în cursul nopţii

Maşini incendiate în oraşul francez Comăiegne

Treizeci şi patru de maşini, care aparţineau municipalităţii, au fost incendiate voluntar noaptea trecută în oraşul francez Compiègne în timp ce erau parcate, au informat surse, citate de Le Figaro online.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Treizeci şi patru de maşini aparţinând municipalităţii au fost complet distruse de flăcări, iar pompierii au evitat extinderea focului spre alte 18 vehicule", au informat membri ai echipelor de salvare, care au intervenit miercuri, în jurul orei locale 23.00.
 
Originea incendiului este "în mod incontestabil criminală", a comunicat Parchetul din Compiègne. Ancheta a fost încredinţată Poliţiei Judiciare din Lille, care dispune de un birou în oraşul Creil.
 
În cursul aceleiaşi nopţi, agenţi de securitate, mobilizaţi, de mai multe zile "pentru a acţiona împotriva infracţiunilor şi în special împotriva activităţilor de trafic de droguri" în cartierul Clos des Roses din Compiègne, au fost atacaţi, a informat Parchetul.
 
Problema "este acum de a afla dacă există vreo legătură între cele două evenimente", a transmis Ministerul Public.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările