Televiziune şi radiourile din Grecia şi-au întrerupt emisiunile de ştiri pentru 24 de ore

Toate posturile de radio şi de televiziune din Grecia au suspendat miercuri difuzarea buletinelor informative şi a altor emisiuni cu caracter informativ în semn de protest faţă de regimul sever de austeritate economică anunţat de guvern, transmite Vesti-24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnaliştii greci au participat şi ei la greva naţională a sindicatelor din sectoarele privat şi de stat. Sunt în grevă şi serviciile de presă al instituţiilor guvernamentale, iar site-urile de Internet care difuzează informaţii nu au mai fost reactualizate, relatează corespondentul Vesti-24,din Atena .

Agenţia de presă elenă ANA şi-a suspendat în totalitate miercuri emisia pentru o zi.

În cadrul grevei naţionale de o zi a fost blocat şi traficul aerian. Panoul de afişare a curselor aeriene de pe Aeroportului internaţional din Atena arată că pentru miercuri au fost anulate toate cursele aeriene: atât cele interne, cât şi cele internaţionale.

Confederaţiile sindicale din Grecia desfăşoară acţiuni de protest în masă împotriva acordului de stabilizare, încheiat de guvernul elen cu UE şi FMI, care prevede importante reduceri salariale şi ale pensiilor, precum şi o creştere considerabilă a poverii fiscale, transmite Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările