„Sufletele Ucrainei”. Un videoclip animat despre victimele războiului a emoţionat mii de internauţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un videoclip animat despre războiul din Ucraina a emoţionat mii de internauţi. „Inimile celor vii vor suferi întotdeauna pentru sufletele chinuite”, este mesajul scris pe contul de Instagram al creatorilor clipului.

 Într-un scurtmetraj numit „Suflete”, formele transparente ale civililor se suprapun cu imaginile ruinelor lăsate în urmă de armata rusă.

Videoclipul este un omagiu adus oamenilor nevinovaţi care au fost ucişi în timpul invaziei.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Волонтерська Анімація України (@volunteer_video)


Cel puţin 176 de copii au murit şi 324 au fost răniţi de la începutul războiului, a anunţat, sâmbătă, Parlamentul ucrainean, precizând că cifrele nu sunt definitive.

„Ca urmare a agresiunii armate a Rusiei în Ucraina, 176 de copii au murit. Mai mult de 324 au fost răniţi, a transmis, sâmbătă Parlamentul ucrainean, într-un mesaj pe Twitter.  

Oficialii ucraineni precizează că aceste cifre nu sunt definitive, deoarece se lucrează la stabilirea lor în locurile unde au avut loc atacuri active, în teritoriile ocupate temporar şi în cele eliberate. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite