Staţie de metrou din centrul Londrei, evacuată, după ce un vagon a luat foc

Staţie de metrou din centrul Londrei, evacuată, după ce un vagon a luat foc

O staţie de metrou din centrul Londrei, Oxford Cirsu, a fost evacuată, după ce un vagon a luat foc, relatează Daily Telegraph. Martorii au descris scenele drept “îngrozitoare”.

 Circulaţia pe linia Bakerloo a fost suspendată după ce fum a fost văzut ieşind dintr-unul dintre vagoane. Oameni care se aflau în apropiere au declarat că miroasea a plastic ars.
 
Fotografii publicate pe reţelele de socializare arată pasageri acoperindu- şi feţele de fum. “Oxford Circus evacuată, fum şi miros de plastic ars, din cauza unei ‘situaţii de urgenţă anunţate’”, a scris o femeie aflată în staţie, Kate Silver, pe Twitter.
 
Pasagerii au afirmat că fum a intrat în vagoanele garniturilor care treceau prin staţie.

 “A fost un incendiu la Oxford Circurs. Fum în tunele şi staţia evacuate. Evitaţi zona!”, a scris un martor pe Twitter.
 
Echipaje de pompieri şi ale Poliţiei Transporturilor de află la faţa locului. “Staţia este închisă în prezent din cauza unei alarme de incendiu, nu este nimeni în staţie, toate liniile care trec prin staţie nu se opresc acolo”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Transporturilor.
 
“Echipaje au fost trimise la staţia de metrou #OxfordCircus şi anchetează în prezent informaţiile privind fum”, au anunţat pompierii. Autorităţile au demarat o anchetă. 

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că au inhalat fum, în urma incendiului de la metroul din Londra, a anunţat Serviciul de Ambulanţă, citat de The Independent.

 „Am tratat patru pacienţi la faţa locului, pentru inhalare de fum, şi am dus două la spital, ca măsură de precauţie”, a declarat un purtător de cuvânt.

Între timp, poliţia a anunţat că nu tratează incidentul ca suspect.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: