Silvio Berlusconi a ieşit din spital

Silvio Berlusconi a ieşit din spital

Berlusconi a fost externat de la spitalul ¨San Raffaele¨

Premierul Silvio Berlusconi a fost externat din spitalul ¨San Raffaele¨ din Milano unde a fost tratat, în cursul zilei de astăzi, 17 decembrie, la ora 11.30.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Berlusconi a ieşit zâmbitor din spital şi i-a salutat pe jurnaliştii prezenţi, din interiorul maşinii de protocol. Premierul avea nasul şi buza superioară acoperite cu bandaje.

Convoiul care îl însoţea a circulat cu viteză mică după ce a părăsit incinta spitalului. În urma incidentului de duminică, Berlusconi el a suferit o ruptură de sept nazal şi i-au fost sparţi doi dinţi. Premierul a stat în recuperare timp de patru zile, perioadă în care a mai fost reţinut un cetăţean cu probleme psihice, la fel ca şi Massimo Tartaglia, agresorul lui Berlusconi, care a încercta să ajungă la el.

Surse din presa elveţiană susţin că premierul italian plănuieşte să îşi petreacă următoarele zile la clinica ¨Ars Medica¨ din Elveţia pentru a şterge orice urmă a agresiunii.

Vezi aici VIDEO cu ieşirea din spital a lui Berlusconi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările