Salvată de o fotografie. Cum a fost tratată la timp, datorită unui selfie, o femeie cu hemoragie cerebrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 28 de ani din Irlanda a fost salvată de medici, după ce a suferit o hemoragie cerebrală, datorită unei fotografii pe care tânăra şi-a făcut-o cu doar câteva minute înainte de leşina.

Medicii care au fost chemaţi de tatăl tinerei, care a gasit-o inconştientă, au avut acces la o fotografie pe care  femeia o făcuse cu doar 14 minute înainte, iar imaginea i-a ajutat să pună rapid diagnosticul corect şi să-i administreze imediat un medicament care este foarte eficient dacă este folosit cât mai repede dupa producerea unui AVC, scrie Ladbible.com.

Imagine indisponibilă

Tănăra, care a trecut prin experienţa îngrozitoare în 23 august, a aflat că a fost foarte aproape de a avea un accident vascular cerebral masiv care ar fi putut să o lase cu sechele pe viaţă, dacă nu chiar să o omoare. Medicamentul anticoagulant care i-a fost administrat poate fi folosit într-un interval scurt de timp de la producerea hemoragiei, iar faptul că medicii au putut s-o diagnosticheze rapid cu ajutorul fotografiei, care arăta clar ce s-a întâmplat, i-a salvat practic viaţa.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite