Rusia Unită a anunţat oficial candidatura lui Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale

Rusia Unită a anunţat oficial candidatura lui Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale

Preşedintele Medvedev il ajută din umbră pe Putin să revină la Kremlin

Partidul de guvernământ Rusia Unită a anunţat oficial, vineri seară, candidatura premierului Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale din martie 2012, relatează AFP.

"Rusia Unită îl propune pe liderul său, Vladimir Vladimirovici Putin, pentru funcţia de preşedinte al Rusiei", potrivit unui mesaj publicat pe site-ul Internet al partidului, înaintea alegerilor legislative din 4 decembrie.

"Vom valida această decizie conform legislaţiei ruse", după stabilirea oficială a datei alegerilor prezidenţiale, precizează documentul.

Mesajul confirmă anunţul făcut la congresul din 24 septembrie, când preşedintele Dmitri Medvedev a propus partidului să susţină candidatura lui Putin la preşedinţie.

"Contăm pe faptul că veţi susţine partidul şi pe liderii noştri şi suntem siguri de victorie", afirmă mesajul Rusiei Unite, adresat alegătorilor şi simpatizanţilor săi.

Partidul de guvernământ de la Moscova se declară convins şi că Medvedev, care ar putea deveni prim-ministru în caz de victorie în alegeri, "va fi capabil să formeze o nouă echipă, tânără, funcţională şi energică (...) pentru a-şi continua activitatea de modernizare a Rusiei în toate domeniile".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările