Rusia va trimite un căţeluş Franţei pentru a-l înlocui pe Diesel

Rusia va trimite un căţeluş
Franţei pentru a-l înlocui pe Diesel

Dobrînia va fi trimis Franţei pentru a fi inclus în rândurile câinilor polişti FOTO @eialeks

Diesel, un ciobănesc belgian Malinois, a fost ucis miercuri dimineaţa în timpul intervenţiei forţelor speciale franceze într-un apartament din Saint-Denis, o suburbie din nordul Parisului. La două zile de la operaţiune, Ministerul rus de Interne a anunţat pe Twitter că va trimite un căţeluş Franţei pentru a-l înlocui pe Diesel.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În semn de solidaritate cu poliţiştii francezi, în aceste zile tulburi, vă rugăm să acceptaţi cadoul dresorilor noştri, un căţeluş poliţist, care va fi capabil să se integreze în rândurile câinilor voştri poliţişti, în locul lui Diesel, ucis în luptă. Vă asigurăm de voinţa noastră de a consolida cooperarea în lupta împotriva criminalităţii şi terorismului“, se arată într-un mesaj transmis Ministrului francez de Interne Bernard Cazeneuve.

Dobrînia a primit numele unui legendar erou rus, considerat personificarea forţei, bunătăţii, bravurii şi altruismului, transmite 20minutes.fr.

Diesel, câinele erou care a apărat culorile Franţei cu preţul vieţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările