Român condamnat în Italia pentru stalking: “Sunt obsedat de sex şi am nevoie de două femei”

Român condamnat în Italia pentru stalking: “Sunt obsedat de sex şi am nevoie de două femei”

Stalking-ul se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani în Italia

Traian Moghină a plecat în Italia pentru a-şi găsi un loc de muncă şi a asigura un trai mai bun familiei din România. Odată ajuns la Verona, românul, autodeclarat obsedat de sex, şi-a găsit o iubită, deşi avea o soţie în ţară. Dar părăsit de partenera din Italia, bărbatul a luat-o razna şi a început să o persecute. Fosta iubită l-a dat în judecată, iar judecătorii italieni l-au condamnat pentru stalking la 18 luni de î

Ştiri pe aceeaşi temă

Articolul integral pe adevarul.it

Povestea lui Traian Moghină, în vârstă de 47 de ani, este uşor diferită de a majorităţii emigranţilor economici.

Citeşte şi:
O româncă a fost arestată pentru stalking la Bari

Un român a ajuns în puşcărie pentru insistenţele de împăcare cu fosta nevastă

A venit în Italia tot cu gândul să câştige mai mult pentru a-şi susţine familia rămasă în România, dar s-a văzut "nevoit" să-şi găsească o femeie pentru a-şi satisface nevoile sexuale. Însăşi soţia lui din ţară, sţiind de obsesia bărbatului, i-a spus să-şi găsească o altă femeie pentru a-şi stăvili pornirile, relatează Corriere del Veneto.

Astfel, românul şi-a găsit o iubită la Verona, cu consimţământul soţiei din România, care nu vedea cu ochi buni variantă de a apela la prostituate.

La un moment dat, partenera bărbatul a decis să-l părăsească. Atunci Moghină a luat-o razna şi a început să o urmărească şi să o caute insistent prin toate mijloacele disponibile.

Află cum l-a descris judecătoarea care l-a condamnat la închisoare


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările