Relaţie controversată: prinţesa Norvegiei  are un iubit care se pretinde a fi şaman

Relaţie controversată: prinţesa Norvegiei  are un iubit care se pretinde a fi şaman

FOTO Instagram/@princessmarthalouise

Noul iubit al prinţesei norvegiene Martha Louise s-a lăudat că are puterea de a „accesa atomul“ şi de a „reduce procesul de îmbătrânire“ şi a susţinut chiar că a vindecat cancerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţesa norvegiană Martha Louise a lansat un turneu intitulat „Prinţesa şi Şamanul“, cu un consilier spiritual american care este acum iubitul său. Însă consultanţa oferită de cuplu despre „cum să-şi accesezi puterea interioară“ a stârnit controverse în Norvegia.
 
Cu bilete la aproape 70 de dolari şi peste această sumă, reclamele pentru viitorul tur din Norvegia al cuplului promit publicului „o călătorie prin misterele vieţii“. Cuplul proaspăt format organizează şi ateliere care pun accentul pe „exerciţii şamanice“, intitulate „Activând divinitatea“.
 
Martha Louise şi Durek Verett au confirmat faptul că au o relaţie romantică prin intermediul reţelei de socializare Instagram, duminică noapte. 
 
Durek Verrett, în vârstă de 44 de ani, fiul unei norvegiene de origine indiană şi al unui bărbat originar din Haiti, se autointitulează drept „ghid spiritual şi tămăduitor cu har“ şi un „şaman de generaţia a şasea“. Printre clienţii lui Verrett s-ar număra şi celebrităţi internaţionale precum Gwyneth Paltrow. 
 
Verret susţine că poate „accesa atomul“ şi „reduce îmbătrânirea“, potrivit Verdens Gang. În trecut, el a spus că poate vorbi cu spirite şi chiar că a vindecat un pacient bolnav de cancer. 
 
Acţiunile prinţesei Martha Louise au stârnit reacţii puternice din partea presei şi a norvegienilor obişnuiţi.
„Din fericire, Norvegia a permis chiar şi figurilor regale să iubească pe cine vor. Şi această libertate de alegere include şamani. Nu aici este problema. Afacerea comercială, neo-religioasă pe care o face cu şamanul Durek, pe de altă parte, are toate motivele să fie criticată“, a scris jurnalista Ingeborg Senneset de la publicaţia Aftenposten. „Credinţa că lucrurile precum tămăduirea sunt reale nu se bazează pe dovezi, ci pe anecdote“, a subliniat ea. 
 
O altă critică vizează faptul că cei doi folosesc Biserica St. Petri din Stavanger pentru acţiunile lor „şamanice“. 
 
Martha Louise, în vârstă de 47 de ani, fiica regelui Harald şi a reginei Sonja şi sora mai mare a prinţului moştenitor Haakon, a stârnit multe controverse de-a lungul anilor şi a fost acuzată că-şi foloseşte statutul regal pentru căştiguri antreprenoriale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: