Regina Elisabeta a II-a, pusă pe glume la summitul G7: „Se presupune că trebuie să arăţi ca şi cum te-ai simţi bine?” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regina Elisabeta a II-a la summitul G7 FOTO captură video
Regina Elisabeta a II-a la summitul G7 FOTO captură video

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost vineri gazda unei recepţii în onoarea liderilor statelor din grupul G7 şi a reuşit să destindă atmosfera în momentul în care liderii prezenţi la summit s-au strâns pentru o fotografie de grup.

Suverana în vârstă de 95 de ani a fost însoţită de ceilalţi cei mai importanţi membri ai familiei regale britanice, fiind prezenţi fiul său şi prinţul moştenitor Charles şi soţia acestuia Camilla, precum şi nepotul reginei, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate.

În momentul în care liderii prezenţi la summit s-au strâns pentru o fotografie de grup, regina a reuşit să-i facă să râdă. 

„Se presupune că trebuie să arăţi ca şi cum te-ai simţi bine?”, a întrebat regina.

„Da, fără îndoială. Chiar ne simţim bine, în ciuda aparenţelor”, a venit replica premierului britanic Boris Johnson.

Recepţia a fost primul eveniment public major în care familia regală s-a reunit după funeraliile prinţului consort Philip, în aprilie.

La recepţie, desfăşurată la Eden Project, cea mai mare grădină botanică interioară din lume, regina s-a întâlnit cu Joe Biden pentru prima dată de la învestirea acestuia la Casa Albă. Biden devine astfel al 13-lea preşedinte american pe care suverana britanică îl întâlneşte în cei 69 de ani de domnie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite