Regina Danemarcei şi actorul Tom Jones, vaccinaţi împotriva COVID-19

Regina Danemarcei şi actorul Tom Jones, vaccinaţi împotriva COVID-19

Regina Margrethe a Danemarcei şi prinţul consort

Regina Margrethe II a Danemarcei, în vârstă de 80 de ani, a fost vaccinată, vineri, împotriva coronavirusului. Şi cântăreţul galez Tom Jones, în vârstă de 80 de ani, a anunţat că a fost vaccinat împotriva Covid-19 în Marea Britanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
“Majestatea Sa Regina a fost vaccinată astăzi împotriva Covid-19. Regina va primi a doua doză de vaccin în aproximativ trei săptămâni”, se arată pe site-ul oficial al casei regale daneze.
 
Suverana a împlinit 80 de ani în 2020, astfel că se încadrează în categoriile vizate în primele etape ale campaniei de vaccinare din Danemarca. Autorităţile de la Copenhaga au prevăzut pentru o primă etapă vaccinarea celor care trăiesc în azilurile de bătrâni, iar apoi a danezilor cu vârsta de peste 65 de ani şi a celor care muncesc în domeniile expuse cel mai mult.
 
De la startul campaniei, la 27 decembrie, au fost vaccinaţi aproape 30.000 de danezi.
 
Şi cântăreţul galez Tom Jones, în vârstă de 80 de ani, a anunţat că a fost vaccinat împotriva Covid-19 în Marea Britanie.
 
După ce a cântat în emisiunea „Jools' Annual Hootenanny” de Anul Nou, el a spus: „Mi-am făcut vaccinul deja. Acesta e un avantaj la vârsta de 80 de ani, eşti primul la rând pentru un vaccin. A fost bine, a fost ca şi când aş fi primit un vaccin antigripal”.
 
Întrebat, în glumă, dacă a fost un vaccin legitim, Jones a replicat: „Nu a fost unul de pe piaţa neagră. A fost cel real”.
 
Campania de imunizare a început în Marea Britanie pe 8 decembrie 2020. Regatul Unit a aprobat două vaccinuri: Pfizer/ BioNTech (pe 2 decembrie) şi Oxford - AstraZeneca (pe 30 decembrie).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările