Recompensă de 10.000 de euro pentru elucidarea dispariţiei misterioase a unui român în Bavaria

Recompensă de 10.000 de euro pentru elucidarea dispariţiei misterioase a unui român în Bavaria

Constantin Popa şi rucsacul pe care îl purta în ziua dispariţiei Captură hotnews.ro

Un român în vârstă de 30 de ani a dispărut la începutul acestui an în Bavaria şi de atunci e de negăsit. Poliţia germană oferă 10.000 euro recompensă pentru indicii care ar putea duce la găsirea lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Popa a dispărut pe 31 ianuarie, când a plecat de acasă spre serviciu, dar nu a ajuns niciodată acolo. Numai rucsacul său galben a fost găsit ulterior, iar din mai Poliţia Germană oferă o recompense de 10.000 euro pentru informaţii care ar putea elucida misterul, scrie site-ul de ştiri hotnews.ro.

Responsbail de caz, departamentul de cercetare penală Neu-Ulm nu exclude o crimă prin violenţă.

Aflată în căutare de informaţii şi răspunsuri, poliţia s-a adresat miercuri seara publicului prin intermediul emisiunii „Dosar XY nerezolvat”, difuzată la postul de televiziune ZDF.

Potrivit lui Holger Stabik, purtător de cuvânt al circumscripţiei de poliţie Schwaben Süd/ West, Constantin Popa a părăsit apartamentul său din Großkötz la 31 ianuarie, în jurul orei 13:00, pentru a merge la lucru pe jos. Însă nu a ajuns niciodată acolo şi a fost dat dispărut de proprietarul apartamentului pe care îl închiria. La câteva zile după dispariţia bărbatului, un coleg de muncă i-a găsit rucsacul atârnat pe un copac.

În pofida operaţiunilor de căutare efectuate de poliţia germană, Constantin Popa rămâne de negăsit.

Între timp, poliţia şi-a concentrat ancheta asupra unui suspect, un bărbat de 37 de ani. Poliţia nu a dat detalii despre cum a depistat suspectul.

„Fiecare indiciu este important. Vrem să reconstituim ziua în care Constantin Popa a disparut şi să obţinem o imagine completă”, a declarant Holger Stabik, citat de hotnews.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările