Reacţii politice din UE la întoarcerea lui Băsescu la Cotroceni. Hannes Swoboda către USL: Trebuie să acceptăm decizia CCR

Reacţii politice din UE la întoarcerea lui Băsescu la Cotroceni. Hannes Swoboda către USL: Trebuie să acceptăm decizia CCR

Hannes Swoboda

Liderul socialiştilor europeni din Parlamentul European Hannes Swoboda a reacţionat după decizia CCR de invalidare a referendumului şi a precizat că decizia Curţii TREBUIE ACCEPTATĂ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Există o decizie politică a poporului român care este împotriva lui Băsescu însă, din punct de vedere legal, această decizie nu este validă. Trebuie să acceptăm acest lucru", a transmis Swoboda pe contul său de Twitter.

CCR a decis astăzi (marţi, 21 august) INVALIDAREA referendumului din România, Crin Antonescu trebuie să plece de la Cotroceni urmând ca preşedintele suspendat Traian Băsescu să-şi continue mandatul. 

La rândul său grupului Popularilor Europeni au transmis că România trebuie să se întoarcă la agenda europeană, potrivit unei postări pe Twitter. "Alianţia social-liberală trebuie să accepte decizia Curţii Constituţionale", a mai transmis grupul PPE.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: