Proxenet român, condamnat în Anglia. Şi-a obligat iubita să se prostitueze, a sechestrat-o în beci şi a pus-o să înghită inelul de logodnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu Voicu, condamnat în Anglia foto: Ziarul Românesc
Sandu Voicu, condamnat în Anglia foto: Ziarul Românesc

Un proxenet român, stabilit în Anglia, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru sechestrare de persoane şi vătămare corporală.

Sandu Voicu (43 de ani) şi-a supus logodnica la abuzuri fizice „chinuitoare şi umilitoare”, după ce a închis-o de două ori într-o pivniţă şi a pus-o să-şi înghită inelul de logodnă, relatează Ziarul Românesc.

Proxenetul ar fi fost gelos deoarece unul dintre clienţii prietenei sale, care se şi prostitua, a vrut să-şi părăsească soţia pentru a începe o relaţie cu ea.

Românul a primit o pedeapsă de opt ani de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală şi o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relaţie intimă.

Procurorul a declarat că cuplul avea o relaţie de lungă durată şi că femeia începuse să lucreze ca prostituată în Suedia, pentru a achita datorii pe care cei doi le aveau în România, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Cuplul s-a mutat la Leeds, în vara anului 2020, iar Voicu a început să o abuzeze din nou, din cauza lipsei clienţilor, scrie Leeds Live.

Violenţele au culminat când Voicu şi-a dus logodnica în pivniţă, unde a încuiat-o mai multe ore. Acolo a ameninţat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul şi i-a spus că are de ales. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate şi a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi, scrie sursa citată.

Într-un nou episod de gelozie, proxenetul şi-a închis iubita în beci şi a obligat-o să înghită inelul de logodnă.

În dimineaţa zilei de 30 septembrie, femeia a reuşit să scape şi a fugit pe stradă în sutien. Un localnic a chemat poliţia.  Când a fost arestat, el îi striga în română: „Spune că ne-am certat din gelozie. Auzi? Te rog. Fă asta pentru mine şi te iert. Fă asta pentru mine”.

Citeşte şi:

O casă pentru Luisa, fetiţa de 8 ani care învaţă cel mai bine din clasă. Mâna întinsă de un român întors din Anglia

Românii, la coadă pentru mielul de Paşti: „Ne vin copiii acasă. Vin de departe, din Anglia, din Constanţa“


 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite