Prinţul Harry, în vizorul teroriştilor islamici: „E un magnet pentru gloanţe”

Prinţul Harry, în vizorul teroriştilor islamici: „E un magnet pentru gloanţe”

Prinţul Harry al Marii Britanii

O grupare de musulmani extremişti l-a luat în vizor pe prinţul Harry al Marii Britanii, arată un montaj video, postat pe internet. După lansarea filmuleţului au apărut, de îndată, reacţiile internauţilor, multe dintre ele fiind tot din partea islamicilor: „Fie ca Allah să-l distrugă".

Are 26 de ani şi este al treilea la rând la tronul Marii Britanii. Însă acţiunile sale au generat nemulţumiri printre musulmanii tradiţionalişti care au decis să-i transmită un avertisment.

La şase ani de când tânărul prinţ a îmbrăcat uniforma nazistă şi a luptat în armata britanică în teatrul de operaţiuni militare din Afganistan, grupul „Musulmani împotriva Cruciadelor" („Muslims Against Crusades") a postat pe internet un montaj video de trei minute care-l vizează pe prinţul Harry ca ţinta unui atac terorist.

Nici prinţul William, recent căsătorit cu Kate Middleton, nu se sustrage planurilor de răzbunare ale musulmanilor. William a fost avertizat că ar fi bine dacă "şi-ar păzi spatele".

Potrivit The Daily Mail, fiul cel mic al lui Charles şi al Dianei a fost luat în vizor de islamicii radicali care vor să răzbune moartea liderului al-Qaeda, Osama bin Laden. De altfel, montajul video a apărut la scurt timp după uciderea lui celui mai vânat terorist din lume, de către trupele speciale ale Statelor Unite ale Americii.

Înregistrarea intitulată „Harry Nazistul"(„Harry the Nazi") - în prezent, scoasă de pe internet - îl arată pe tânărul prinţ afirmând, în timpul luptelor împotriva talibanilor din Afganistan: „Mi s-au împlinit toate dorinţele".

Totodată, în montajul video, prinţul Harry se referă la musulmani folosind termenii peiorativi „Paki" şi „Raghead" (cap de preş, cu referire la turbanele purtate de islamici).

Membrii grupării ripostează şi afirmă despre tânărul cu sânge albastru că este un „magnet pentru gloanţe".

Reacţiile nu au întârziat să apară, după postarea pe internet a filmuleţului. "Allah să-l blesteme şi să-l distrugă", "Să putrezească în Iad", "Harry, britanicul nazist regal", sunt doar câteva dintre comentariile făcute la montajul video al grupării radicale.Pe de altă parte, gruparea teroristă, după cum a fost descrisă de presa britanică, dezminte informaţiile privind vizarea prinţului Harry ca ţinta unui atac.

"Având campanii de succes în Marea Britanie care au demascat crime împotriva musulmanilor, se pare că presa britanică îşi roade degetele de furie din cauza importanţei tot mai mari a Islamului în Occident şi va face tot posibilul, chiar să mintă şi să falsifice dovezi, pentru a batjocori credinţa arabă", transmite duminică gruparea islamică pe site-ul său.


Gruparea "Musulmani împotriva Cruciadelor" consideră mass-media din Occident o ameninţare pentru credinţa islamică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: