Prinţul Charles, unul dintre ambasadorii turistici ai României, ar putea deveni rege. Zvonul lansat de un expert în casa regală britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regina Elisabeta a II-a împreună cu prinţul moştenitor Charles FOTO EPA-EFE
Regina Elisabeta a II-a împreună cu prinţul moştenitor Charles FOTO EPA-EFE

Suverană a Marii Britanii de aproape şapte decenii, regina Elisabeta a II ar putea abdica de ziua sa de naştere. Zvonul a fost lansat de expertul regal Robert Jobson, specializat în Prinţul Charles.

În vârstă de 71 de ani, Prinţul Charles, cunoscut pentru legăturile sale speciale cu România, ar putea devenit rege al Marii Britanii.

După 68 de ani de domnie, regina Elisabeta a II-a ar urma să abdice de ziua sa de naştere, la 21 aprilie 2021, când va împlini 95 de ani.

Zvonul a fost lansat de Robert Jobson, un expert în casa regală britanică specializat în prinţul Charles.

Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Şi-a început domnia la 6 februarie 1952.

Prinţul Charles a vizitat Transilvania pentru prima dată în 1998 şi de atunci a cumpărat mai multe proprietăţi în ţara noastră. Cea mai celebră dintre ele se află în satul Viscri, care îşi datorează popularitatea prinţului.

În documentarul Wild Carpathia, prinţul moştenitor britanic este un adevărat ambasador al României. „Poate oamenii nu văd asta, dar România este o ţară minunată”, spune fiul cel mai are al reginei Elisabeta a II-a.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite