Prinţesa Teresa a Spaniei, primul membru al unei Case Regale care moare din cauza coronavirusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţea Teresa, care făcea parte din familia regală a Spaniei Bourbon-Parma a murit vineri, a anunţat fratele ei mai tânăr, prinţul Sixtus Henry de Bourbon-Parma.

Prinţesa Teresa a Spaniei a murit la vârsta de 86 de ani, după ce a fost depistată pozitiv pentru coronavirus, scrie dailymail.

Maria Teresa s-a născut la Paris, pe 28 iulie 1933, fiind fiica prinţului Xavier şi a prinţesei Madeleine de Bourbon, care au avut în total şase copii.

Prinţesa nu avea copii, iar printer nepoţii din partea fraţilor se numără prinţul Carlos de Bourbon-Parma, ducele de Parma şi Piacenza, prinţesa Margarita şi prinţul Jaime.

image

Ştirea vine după ce s-a aflat că prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, are o formă „uşoară” a bolii.El se află pe moşia Balmoral alături de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall, care nu prezintă niciun simptom al virusului.

Spania este una dintre cele mai afectate ţări de epidemia de coronavirus cu un număr total de îmbolnăviri de peste 70.000 şi peste 6.000 de decese.

Mai mulţi demnitari şi membri ai familiilor regale au fost testaţi pozitiv, Prinţul Charles al Marii Britanii şi Prinţul Albert de Monaco numărându-se printre aceştia.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite