Primele cazuri de coronavirus confirmate în Olanda şi Irlanda de Nord. 18 noi cazuri de infectare în Germania

Primele cazuri de coronavirus confirmate în Olanda şi Irlanda de Nord. 18 noi cazuri de infectare în Germania

FOTO Shutterstock

A fost confirmat primul caz de infectare cu Covid-19 în Olanda. Un pacient care a călătorit recent în Italia a fost infectat cu coronavirus, relatează institutul olandez pentru Sănătate Publică şi Mediu (RIVM). De asemenea, a fost depistat primul caz de COVID-19 şi în Irlanda de Nord.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prezent, pacientul din Olanda este izolat şi persoanele cu care a intrat în contact sunt monitorizate. RIVM a declarat că "rămâne în alertă", relatează Agerpres.

Directorul serviciilor medicale din Irlanda de Nord a confirmat că un pacient revenit în ţară după o călătorie în Italia este infectat cu coronavirus. 

În Germania au fost diagnosticate 18 noi cazuri de coronavirus, potrivit autorităţilor sanitare regionale. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus Covid-19 a crescut la 44.
 
Cele 14 persoane diagnosticate în Iandul Renania de Nord-Westfalia au fost plasate în carantină la domiciliu, deoarece nu era necesar să fie aplicat un tratament la spital, relatează Agerpres. 
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: