Primele declaraţii ale lui Valerie Trierweiler după despărţirea de François Hollande

Primele
declaraţii ale lui Valerie Trierweiler după despărţirea de François Hollande

Fosta Primă Doamnă, Valerie Trierweiler FOTO: Reuters

Fosta Primă Doamnă a Franţei, Valerie Trierweiler, a revenit în atenţia presei miercuri prin primele declaraţii publice de la despărţirea de preşedintele François Hollande.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valerie Trierweiler a revenit în spaţiul media după perioada în care aceasta a ales să nu facă nicio declaraţie în ceea ce priveşte ruperea relaţiei sale cu Francois Hollande.

Publicaţiile din Hexagon, „Paris-Match” şi „Le Parisien Magazine”, au fost cele care au avut şansa de obţine declaraţii din partea fostei Prime Doamne a Franţei.

„Nu mi-a plăcut niciodată aurul de la Elysee”, a subliniat Trierweiler pentru Le Parisien. „India reprezintă o reîntoarcere la libertate, departe de lumea politică şi de trădări. La un moment nu a mai fost niciun strop de viaţă. Nu am văzut puterea în moduri asemănătoare. Aş fi preferat o viaţă normală, probabil am fi fost împreună şi acum. Ştiu ceea ce ştiu, pot să mă uit în oglindă. Sunt liberă”, a adăugat franţuzoaica.

Trirweiler a confirmat, de asemenea, o serie de lucruri pe care presă le avansase în mediul public încă din urmă cu mai multe săptămâni, faptul că Francois Hollande avea o legătură cu Julie Gayet.

„Am auzit zvonurile, în mod clar (…) Nu am oferit atenţia (n.r. – necesară)”, a adăugat ea.

Trierweiler a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a scrie o carte, iar că această „perioadă de criză” va trece, fosta Primă Doamnă nefiind la primul moment greu din viaţa sa. „Această despărţire este una violentă, deoarece este mediatizată”, a mai punctat Trierweiler. 

Fosta parteneră oficială a lui François Hollande este într-o vizită de caritate, în India FOTO Mediafax/AFP

Pe aceeaşi temă

Cuplul prezidenţial al Franţei se destramă: Hollande anunţă încetarea relaţiei cu Trierweiler Preşedintele francez Francois Hollandeva a anunţat, sâmbătă, în mod oficial despărţirea de Valerie Trierweiler. Dezvăluirile recente privind infidelitatea preşedintelui au determinat-o pe Trierweiler să-şi contacteze avocatul pentru a încheia relaţia cu Hollande.

Noi detalii incendiare despre relaţia extraconjugală a preşedintelui Franţei Preşedintele francez François Hollande are o relaţie cu actriţa Julie Gayet care durează de doi ani, dezvăluie revista franceză Closer în ediţia electronică de vineri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: