Primele imagini cu momentul prăbuşirii telecabinei din Italia. 14 oameni au murit VIDEO

Primele imagini cu momentul prăbuşirii telecabinei din Italia. 14 oameni au murit VIDEO

Telecabina prăbuşită Italia 23 mai 2021 foto epa efe

Imaginile arată exact momentul în care telecabina se prăbuşeşete. 14 oameni au murit în accidentul de pe malul lacului Maggiore, în staţiunea Stresa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momentul tragediei a fost înregistrat de camerele de supraveghere şi au devenit publice după ce canalul de televiziune italian TG3 le-a difuzat miercuri, 16 iunie.

În telecabina care a plecat în ziua de 23 mai, la ora 12.10, către vârful Mottarone, se aflau 15 persoane. Un copil de 5 ani este singurul supravieţuitor al tragediei. El a fost externat din spital şi va fi crescut de o mătuşă. Mama, tatăl şi frăţiorul lui de doi ani au murit în accident.

În imaginile difuzate de TG3, surprinse de camerele de supraveghere, se vede telecabina care ajunge la locul de debarcare. Chiar în momentul în care operatorul se pregăteşte să deschidă uşile, telecabina se desprinde şi coboară cu viteză pe cabluri.

Apoi, aceleaşi imagini surprind momentul când aceasta se loveşte de un pilon şi cade în gol.

Primele ipoteze ale anchetatorilor italieni au dus către varianta ruperii unui cablu care a provocat accidentul. totodată, nici frâna de urgenţă a telecabinei nu ar fi funcţionat.

Trei bărbaţi - propietarul companiei de telecabine, un angajat şi un inginer care se ocupau de întreţinere - au fost arestaţi iniţial, fiind acuzaţi de omor involuntar şi neglijenţă. Un judecător italian a stabilit însă că ei pot fi cercetaţi în stare de libertate.

Citeşte şi:

Cele trei persoane arestate în ancheta cu privire la accidentul de teleferic din Italia, eliberate de un judecător

Băieţelul care a supravieţuit accidentului de teleferic din Italia s-a trezit. Eitan a deschis ochii şi a văzut chipul mătuşii lui

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările