Preşedintele Poloniei, implicat într-un incident rutier VIDEO

Preşedintele Poloniei, implicat într-un incident rutier VIDEO

Andrzej Duda Foto: AFP

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a scăpat nevătămat dintr-un incident rutier ce a avut loc vineri pe o autostradă din sudul ţării, în apropiere de oraşul Lewin Brzeski, relatează thenews.pl.

Un pneu al autoturismului în care se afla preşedintele a explodat, iar maşina a derapat. Şoferul a reuşit însă să redreseze rapid autovehiculul, în incident nefiind rănită nicio persoană.
 
Postul de televiziune TVN24 a difuzat imagini surprinse dintr-o maşină ce se afla în trafic la momentul respectiv.
 
Autorităţile au anunţat că în acest caz a fost lansată o anchetă, având în vedere că este vorba de maşina care-l transporta pe preşedintele Poloniei şi care, teoretic, trebuia să fie atent verificată.
 
„Cel mai important lucru este că nimeni nu a fost rănit, dar, desigur, aşa ceva nu trebuia să se întâmple“, a declarat ministrul de Interne, Mariusz Błaszczak, pentru postul TVN24, adăugând că a fost desemnată o comisie de anchetă.
 
„Incidentul va fi analizat de experţi. Cred, sper că va fi analizat aşa cum se cuvine pentru că astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple“, a declarat sâmbătă, la rândul său, Andrzej Duda.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările