Preşedintele Poloniei, implicat într-un incident rutier VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a scăpat nevătămat dintr-un incident rutier ce a avut loc vineri pe o autostradă din sudul ţării, în apropiere de oraşul Lewin Brzeski, relatează thenews.pl.

Un pneu al autoturismului în care se afla preşedintele a explodat, iar maşina a derapat. Şoferul a reuşit însă să redreseze rapid autovehiculul, în incident nefiind rănită nicio persoană.

Postul de televiziune TVN24 a difuzat imagini surprinse dintr-o maşină ce se afla în trafic la momentul respectiv.

Autorităţile au anunţat că în acest caz a fost lansată o anchetă, având în vedere că este vorba de maşina care-l transporta pe preşedintele Poloniei şi care, teoretic, trebuia să fie atent verificată.

„Cel mai important lucru este că nimeni nu a fost rănit, dar, desigur, aşa ceva nu trebuia să se întâmple“, a declarat ministrul de Interne, Mariusz Błaszczak, pentru postul TVN24, adăugând că a fost desemnată o comisie de anchetă.

„Incidentul va fi analizat de experţi. Cred, sper că va fi analizat aşa cum se cuvine pentru că astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple“, a declarat sâmbătă, la rândul său, Andrzej Duda.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite