Povestea incredibilă a unui om al străzii care a murit de frig, deşi avea 100.000 de euro în conturi

Povestea incredibilă a unui om al străzii care a murit de frig, deşi avea 100.000 de euro în conturi

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit de frig pe o stradă din Milano. Anchetatorii au descoperit, stupefiaţi, că bătrânul era bogat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, septuagenar, avea peste 100.000 de euro în cont, 19.000 de euro în acţiuni şi încasa lunar o pensie de 750 de euro din Germania, potrivit Il Messaggero. De asemenea, bărbatul mai deţinea o casă în Calabria, dar şi două camionete pentru care avea plătite asigurările la zi.
 
În ciuda faptului că avea proprietăţi, economii şi un venit constant care i-ar fi asigurat o viaţă foarte bună, Umberto Quintino Diaco a ales să trăiască pe străzile din Milano.
 
El a fost găsit mort de frig, într-un adăpost improvizat făcut din cartoane la staţia Porta Garibaldi din Milano. Poliţiştii i-au găsit în buzunar 1.235 de euro.
 
Anchetatorii i-au contactat familia şi au aflat că Umberto Quintino Diaco, 75 de ani, a ales să fie o fantomă pentru ai lui. S-a născut la 5 mai 1945 în Paludi şi la 17 ani a plecat de acasă şi nu a mai dat niciodată vreun semn de viaţă. Sora lui, Chiarina, a spus: „L-am căutat... Nu a vrut să fie găsit”.
 
Serviciile sociale din Milano au vrut în nenumărate rânduri să-l ia de pe străzi şi să-i ofere un adăpost, însă bărbatul a refuzat şi a cerut doar o cutie poştală, cutie în care au fost găsite toate documentele proprietăţilor şi extrasele de cont de la bancă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările